Ua maeʻa e le YHTECH le suʻesuʻega ma le atinaʻeina ma le tele o mea na gaosia e le CCTV pipeline robot control panels

Ningbo Yiheng Intelligent Technology Co., Ltd. ua mamanuina lelei ma atiina ae se paipa ropota CCTV paipa asiasiga ropota faiga pulea i le amataga o le 2023, ma ua tuu i le tele o le gaosiga o le robot.PCBlaupapa fa'atonuma polokalame fa'atonutonu APP.

1

I le avea ai o se auala taua o felauaiga o meafaitino, o paipa e iai le tele o faʻaoga.I le taimi o le faʻaogaina o paipa, ona o le aʻafiaga o mea eseese, o suʻesuʻega paipa eseese, faʻaletonu o paipa ma faʻaleagaina o le a tupu.Afai e le iloa le paipa, toe faʻaleleia ma faʻamamā i le taimi, e mafai ona tupu faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻaletonu le manaʻomia.Ae ui i lea, o le siosiomaga o loʻo i ai le paipa e masani ona faigata ona oʻo saʻo pe le faʻatagaina tagata e ulufale saʻo, ma e faigata tele ona iloa ma mama.O le mea lea, o se tasi o auala sili ona aoga o le faʻaogaina lea o paipa vaʻaia robots e iloa ai le suʻesuʻeina i luga ole laiga, tausiga ma le faʻamamaina i paipa.

O le masini su'esu'e paipa e aofia ai se fa'atonu, se tolotolo, se mea pu'eata maualuga, ma uaea.I le taimi o le taotoga, e masani ona pulea e le pule le totolo e ave ai meafaigaluega e iloa ai i totonu o le paipa mo le iloa.I le taimi o le suʻesuʻeina, e mafai e le pipeline robot ona tuʻuina atu ata vitio o tulaga i totonu o le paipa i le taimi moni mo tagata faigaluega tausiga faʻapolofesa e iloilo faʻaletonu i totonu o le paipa.

Tulaga lelei o le faʻaogaina o masini suʻesuʻe paipa:

1. Puipuiga maualuga.Fa'aaogaina o leYHTECHpipeline robot e ulu atu i le paipa e suʻe ai tulaga i totonu o le paipa pe faʻaumatia mea lamatia natia i totonu o le paipa, afai e faia ma le lima, e masani ona sili atu le saogalemu o lamatiaga, ma o le malosi o le aufaigaluega e maualuga, e le talafeagai i le soifua maloloina. o tagata faigaluega.O le faagaoioiga atamai aYHTECHpipeline robot e mafai ona faʻaleleia lelei le faʻatinoga o le saogalemu o le gaioiga.

2. Faasaoina galuega.E laʻititi ma mama le robot suʻesuʻe paipa, ma e tasi le tagata e mafai ona faʻamaeʻaina le galuega.E mafai ona faʻapipiʻi le pule i luga o le taʻavale, faʻasaoina galuega ma avanoa.

3. Faʻaleleia le lelei ma le lelei.O le faagaoioiga atamai aYHTECHpipeline robot ua saʻo le tulaga, ma e mafai ona faʻaalia faʻamatalaga e pei o le aso ma le taimi, crawler inclination (pipeline slope), ea mamafa, totolo mamao (laina laina mita), fua leisa fua, azimuth faatusatusaga (filifiliga) ma isi faamatalaga i le taimi moni. .Seti le tulaga fa'aalia o nei fa'amatalaga e ala i ki o galuega;fa'aaliga o le fa'aaliga o le uati (fa'asinomaga o faaletonu o paipa).

4. maualuga le puipuiga tulaga, meapueata puipuiga tulaga IP68, e mafai ona faaaoga i le 5 mita o le loloto o le vai, crawler tulaga puipuia IP68, e mafai ona faaaoga i le 10 mita o le loloto o le vai, uma e i ai le puipuiga malu, o mea e le susu, ele ma corrosion- tetee, e le tatau ona popole e uiga i faafitauli lelei, auaYHTECHIoT Na'o le faia o le paipa sili robot i Saina.

5. Uili uaea maualuga maualuga, o le ave-up ma le tatalaina o laina e le afaina ai le tasi ma le isi, ma e mafai ona filifilia le umi.

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a le robot suʻesuʻega paipa, faʻaletonu ma faʻaleagaina i le paipa e mafai ona faigofie ona maua, lea e le gata ina faʻaolaina ai le tagata faigaluega ae faʻaitiitia ai foi le aofaʻi o galuega faufale, faʻaleleia atili le lelei o galuega.O le a avea masini su'esu'e o paipa ma faiga autu o asiasiga o feso'ota'iga paipa i lo'u atunu'u, ma o le fa'aogaina o masini paipa i le tusiga igoa o feso'otaiga paipa a le atunu'u o se filifiliga le maalofia.

Ua suia e le ropota pipeline le tekinolosi asiasiga masani o paipa.E faafaigofie ai ma faigofie a tatou galuega.O le a matou faʻaauau pea ona atiaʻe paipa robots ma taumafai e fai le sili sili ona lelei le siakiina o masini.

O le paipa paipa e masani ona faʻaaogaina le tekonolosi televise e iloa ai tulaga i totonu o le paipa, e lauiloa foi o le "CCTV pipeline robot".

O le atinaʻeina o le CCTV pipeline robots i atunuu i fafo ua matua matua, ma le tele o taunuʻuga na faia i le fanua o paipa faʻaogaina robots, e masani ona faʻaaogaina i le vaʻaia o paipa, tausiga ma le faʻamamaina o le ea ma le faʻaleleia o paipa.

Pipeline robots ua atiaʻe i Saina i tausaga talu ai nei, ma o le saoasaoa o le atinaʻe e televave.O le mafuaaga o le tele o faafitauli o loʻo i ai i totonu o loʻu atunuʻu o fesoʻotaʻiga paipa e asiasia paipa, ma e leʻi toe faʻafouina le tekonolosi o le asiasiga o paipa a loʻu atunuu.Mo lea fa'amoemoe, na faia ai se su'esu'ega o maketi ma lipoti ile su'ega o feso'otaiga paipa i totonu o aiga.O le 91% o paipa i totonu o le taulaga o loʻo i ai le tele pe itiiti foi faʻafitauli, o le mea lea o le tele o paipa alavai i le taulaga o le a pipili i tausaga uma i le vaitau o timuga.faasologa o fesili.

O feso'ota'iga paipa i lalo o le taulaga e aofia ai le suavai i le taulaga, alavai, sapalai eletise, sapalai kesi, feso'ota'iga, ma isi. O se vaega taua o atina'e i le taulaga.O le paipa i lalo o le eleele o le "vaa" ma neura o le aai, ma o le laina ola foi lea o le aai.Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le fausiaina o taulaga, ua faʻateleina e loʻu atunuʻu le atinaʻeina ma le faʻaogaina o avanoa i lalo o le eleele i tausaga talu ai nei, ma le tele ma le tele o fesoʻotaʻiga paipa lalo o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o taulaga.O faʻamatalaga faila o le fesoʻotaʻiga paipa lalo e leʻo maeʻa, lea e oʻo atu ai i le tulaga le iloa o le fesoʻotaʻiga paipa lalo.E le gata i lea, o le natia o le paipa i lalo o le eleele e le mafai ai ona iloa le nofoaga moni ma le loloto o le tanu o le paipa.Fa'aleagaina le paipa i lalo o le eleele e tupu mai lea taimi i lea taimi i le taimi o le fausiaina.O le pulega faufale ma le toe faafouga o le aai tuai ua aumaia ai lamatiaga natia.

Ina ia mafai ona foia le tulaga oi ai nei o asiasiga ma le pulega o fesootaiga paipa taulaga, ma faatulaga se au e suesue ma auiliili lenei galuega faatino, o lo tatou Yiheng Intelligent Tekonolosi Kamupani ua manuia atiina ae se CCTV pipeline robot faapitoa mo asiasiga fesootaiga paipa taulaga.

CCTV pipeline robot o se seti o meafaigaluega e tuʻufaʻatasia le masini ma le atamai e faʻamaumau tulaga i totonu o le paipa.O loʻo faʻatinoina le mataʻituina o aʻafiaga, puʻeina, toe faʻafoʻi ata, puʻeina ata ma le teuina o faila vitio i luga o tulaga i totonu ole paipa e aunoa ma le ulufale atu o tagata faigaluega.I totonu o le paipa, e mafai ona e malamalama i le tulaga totonu o le paipa.

O le CCTV pipeline detection robot e talafeagai mo le suʻeina o paipa lapisi, paipa vai timu, paipa faʻafeiloaʻi vai, pusa alavai ma vaieli asiasi.o loʻu atunuu e tele le teritori, ma o le fausiaina o paipa alavai e umi se taimi.E eseese ituaiga o paipa ma auala eseese fau.Aemaise lava i tausaga talu ai nei, o mea paipa o loʻo faʻaaogaina i paipa alavai a loʻu atunuu ua aliaʻe mai i se vaitafe e le gata, ma mafua ai le tele o tulaga o paipa.


Taimi meli: Iuni-06-2023